BON JOY

Bon Chance to cienko pokrojone i wyjątkowo chrupiące plasterki chlebowe dostępne w wielu wariantach smakowych. Bon Chance powstają z chleba pszenno-żytniego, które wypiekane są w specjalnej formie. Następnie zostają cienko krojone, smażone na oleju roślinnym i doprawiane aromatycznymi przyprawami. A gdzie powstają? Chlebowe chipsy wypiekane są w jednej z największych piekarni na Litwie.

Złociste, podwójnie pieczone, extra chrupiące niewielkie krążki chleba doprawione ziołami i przyprawami to kwintesencja dobrego smaku! Sprawdzą się jako przekąska, starter lub jako dodatek do zup, sałatek, deski serów lub wędlin. Ich zastosowanie ogranicza jedynie nasza wyobraźnia!

W ofercie dostępnych jest kilkanaście interesujących wariantów smakowych, wszystkie o niebanalnym, naturalnym składzie i wyjątkowym smaku. Z pewnością każdy, nawet wybredny smakosz znajdzie coś dla siebie!

chipsy chlebowe o smaku cebulowym

chipsy chlebowe o smaku czosnkowym